loader

TrybEco Delivery – nowość dla biznesu gastronomicznego

Bez przestoju

Ogromnym atutem TrybEco Delivery jest to, że można go zakupić w opcji z dwiema bateriami. Jedną ładujemy, podczas gdy druga jest użytkowana. Dzięki temu praca jest ciągła i nie ma obaw, że nastąpi przerwa w dostawach. – Wiemy, jak ważne jest to by dostawy jedzenia odbywały się regularnie i bez przestojów, dlatego postanowiliśmy dać naszym kontrahentom możliwość doposażenia skutera o kolejną baterię – mówi Tomasz Przygucki, właściciel TrybEco. Baterie są litowo-jonowe, wyjmowane, a ich łączny zasięg to ponad 120 km.

Dojedzie wszędzie

Skuter elektryczny w branży gastronomicznej to doskonałe rozwiązanie. Nie straszne mu wąskie uliczki oraz gęsto zaparkowane samochody na osiedlach. Poza tym jest cichy i ekologiczny, co przy częstych dowozach ma ogromne znaczenie dla środowiska. Ponad to skuter elektryczny może wjechać tam, gdzie spalinowy – na mocy prawa –  nie wjedzie – Uważamy, że skutery elektryczne są przyszłością w dostawie jedzenia. Coraz więcej ograniczeń dla samochodów, które są wprowadzane w wielkich aglomeracjach są dla restauratorów problem. Dlatego już dziś warto postawić na skuter elektryczny w swojej gastronomicznej flocie, który według obowiązującego prawa może wjechać praktycznie wszędzie – mówi Tomasz Przygucki.

author avatar
Ahava PR

1 2

O autorze