Zobacz kolejny odcinek wideobloga szefa kuchni - Kuby Steuermarka i dietetyczki - Agnieszki Surkont. Dzisiejszy temat to: Serowy omlet –...
Wiadomości
ESG, zrównoważony rozwój, zielone inwestycje to pojęcia odmieniane przez wszystkie przypadki w debacie o przyszłości rozwoju podmiotów niezależnie od reprezentowanej...
Credit Agricole rusza z największą akcją promocyjną kart kredytowych w tym roku. Klienci, którzy wybiorą w banku kartę Mastercard, nie...
MyInvests to innowacyjna platforma inwestycyjna, która będzie selekcjonowała inwestycje wzorem funduszu venture capital, ale umożliwiała udział w projekcie również drobnym...
Tynki cementowo-wapienne z racji długiej listy swoich zalet, wciąż pozostają w czołówce najchętniej wybieranych materiałów do wykończenia ścian, a producenci...
Beata Drzazga, prezes BetaMed w rozmowie z Ritą Schultz z Capital24.tv opowiada o swoich dotychczasowych osiągnięciach. Beata Drzazga to wizjonerka, przedsiębiorca,...
Maślanka doskonale nawadnia organizm. W 91% składa się z wody. Maślanka jest źródłem wapnia i witamin B2 i B12. Kefir...
Jogurt naturalny, kefir i maślanka dostarczają żywej mikroflory. Jogurt zawiera białko, które jest lekkostrawne i dobrze przyswajane przez organizm. Jogurt...
Mleko daje nam białko, wapń, potas i witaminy B2 I B12. Dzieci powinny pić mleko codziennie. Jedna szklanka dostarcza aż...
Twaróg powinen być nieodłącznym elementem naszej diety. Dominującym składnikiem jest łatwo przyswajalne białko. Zjadając 100 gram twarogu dostarczamy organizmowi ponad...