loader

Shell rozszerza ofertę gastronomiczną deli by Shell

Od 1 kwietnia br. Shell zaprasza do zapoznania się z rozszerzoną ofertą gastronomiczną dostępną na stacjach sieci. Wśród nowości deli by Shell są m.in. sałatka cezar, włoskie przekąski na bazie ciasta do pizzy z dodatkiem mozzarelli, a także nowe propozycje dla wegetarian.

Oferta gastronomiczna Shell powstała z zamiłowania do najlepszych smaków i wysokiej jakości składników. Choć koncept deli by Shell funkcjonuje od zeszłego roku, to Shell – odpowiadając na oczekiwania podróżnych – zdecydował niedawno o poszerzeniu menu i wprowadzeniu ciekawych nowości.

Wzbogaciliśmy ofertę o nowe propozycje dla wegetarian, takie jak hummus czy bagietka z jajkiem. Szczególnie polecamy włoskie specjały na bazie ciasta do pizzy z dodatkiem mozzarelli albo pszenne i wieloziarniste bagietki, które są robione na zakwasie. Nasze produkty zachwycają bogactwem świeżych warzyw, zarówno w gotowych propozycjach, jak i w koncepcie „Jesz co chcesz” – podkreśla Andrzej Nos, Category Manager w Shell Polska.

Na tych, którzy na stacjach Shell szukają czegoś na mniejszy głód, czekają m.in. bułka ziarnella z serkiem i łososiem pacyficznym, sałatka nicejska czy kremowy jogurt z ciasteczkami Oreo. Ziarnella wzięła swoją nazwę stąd, że ma w składzie dużą zawartość ziaren: słonecznika, siemienia lnianego, pestek dyni oraz płatków owsianych. Z kolei dla tych, którzy chcieliby zjeść coś bardziej sycącego, Shell oferuje chrupiące bagietki ze stripsami albo burgery przyrządzane w 100 procentach z mięsa wołowego. W ofercie deli by Shell na uwagę zasługują także słodkie przekąski, jak ciastko owsiane z żurawiną, klonowy warkocz czy croissant z czekoladą.

author avatar
HillKnowlton Strategies

1 2

O autorze