Będzie nie tylko mądrze, ale też smacznie. Konferencji towarzyszyć będą degustacje i prezentacje kulinariów z różnych regionów Polski i świata. Swoje produkty zaprezentują lokalni producenci m.in. soków, wędlin, pieczywa, miodów, serów, olei, przetworów i ziół.
Oprócz naukowców, restauratorów i hotelarzy, w konferencji udział mogą brać też wszyscy miłośnicy kulinariów, w tym goście z ambasad, studenci i uczniowie szkół gastronomicznych.
Zapraszamy 4 kwietnia, od godz. 10:00 do kampusu Grupy Uczelni Vistula, ul. Stokłosy 3
w Warszawie.
Akademia Finansow i Biznesu Vistula
Grupa Uczelni Vistula ma 25 lat doświadczenia na rynku szkolnictwa wyższego. Czerpie z tradycji pięciu ośrodków akademickich. Obecnie w jej skład wchodzą Akademia Finansów i Biznesu Vistula, Szkoła Główna Turystyki
i Rekreacji i Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu. Jest najbardziej umiędzynarodowionym ośrodkiem edukacja wyższej w Polsce, a jej uczelnie zajmują czołowe miejsca w rankingach jakości niepublicznych szkół wyższych. Uczy jak w praktyce prowadzić międzynarodowy biznes. Jej wykładowcy to autorytety akademickie i wybitni praktycy: ekonomiści, dyplomaci, specjaliści ds. nowych technologii, turystyki i dietetyki, graficy i architekci.